Srijeda, 26. srpnja 2017.ZATVOREN ROSTER

Siniša Štemberger i Jasmin Perković u Škrljevu

Autor Utorak, 10 siječnja 2017 22:46

Sa Štembergerom i Perkovićem dogovorili smo suradnju do kraja sezone, kaže Vice Sep

Siniša Štemberger i Jasmin Perković
Siniša Štemberger i Jasmin Perković


Siniša Štemberger i Jasmin Perković nova su imena u rosteru Škrljeva. Dvojica iskusnika značajna su pojačanja momčadi Damira Rajkovića u nastavku prvoligaške sezone.

Perković (36) je prošle sezone bio nositelj igre Škrljeva, ponajbolji igrač početkom ove sezone otišao je u Bahrein, gdje se nije dugo zadržao. Vratio se u Rijeku, u zadnjem razdoblju trenirao je s Kvarnerom i naposlijetku potpisao za Škrljevo.

Inače, Perković je u krijeri igrao za sedamnaest klubova, najbolje utakmice odigrao je dresovima Zadra, Širokog i Olimpije. U Zadru je osvojio Jadransku ligu i kup, u Širokom i Olimpiji osvojio je nacionalne kupove.

Siniša Štemberger u listopadu prošle godine otišao je iz Kvarnera nakon što je fizički napao trenera Marijana Mancea. Ružni incident obilježio je karijeru vrsnog igrača, koji se vraća na parket u dresu Škrljeva.

Štemberger (38) je autohtoni proizvod riječke košarke, koji je tijekom karijere igrao za Zadar, Široki, Split CO, Levice, Igokeu... Između ostalog u Zadru je osvojio titulu (2005.) državnog prvaka, jedna je od najboljih strijelaca ABA lige svih vremena.

- Sa Štembergerom i Perkovićem dogovorili smo suradnju do kraja sezone i time smo zatvorili roster. Jasno, postoji opcija da produljimo suradnju iduće sezone ako zadržimo status, kaže predsjednik Škrljeva Vice Sep.

Marko Milekić, Ivan Vodopija, Frano Marasović i Matija Bilalović napustili su Škrljevo.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr