Barbara Perić, kapetanica Kvarnera: Spremne smo igrati u četvrtak ako se vrati Damir Rajković

Ponedjeljak, 18. siječnja 2016. 14:01 Napisao  I. V.

Što se tiče izjava da su igračice Engelmanu prijetile Armadom, to bismo voljele izravno čuti od predsjednice, kaže Perićka

Barbara Perić
Barbara Perić

Košarkašice Kvarnera čekaju rasplet situacije u klubu u stanju pripravnosti. Drugim riječima, ako uprava kluba udovolji njihovim zahtjevima i vrati trenera Damira Rajkovića, spremne su putovati u Beograd i u četvrtak odgrati utakmicu 3. kola regionalne Superlige protiv ekipe Radivoja Koraća.

- Tako je! To uopće nije upitno! Prvo je što želimo da se vrate Damir i direktor Smiljan Blažević, a onda treba razgovarati o promjenama u klubu. Nema smisla da se vraćamo na isto! Čitamo svakakve izjave ovih dana, apsurdna je izjava da ćemo biti blaže kažnjene ako se u ponedjeljak pojavimo na treningu. Posebice nakon izjave predsjednice Agejenko da ne dolazi u obzir se vratimo! Tipično bahaćenje! U međuvremenu su iz kluba zvali cure koje su nekada igrale u Kvarneru, normalno da su odbile doći kada su čule što se događa, kaže Barbara Perić, kapetanica ekipe Kvarnera.

Da biste igrale u četvrtak dovoljno je da se vrati Rajković, vraćanje dugova nije uvjet?

- Jasno! Ali nakon što se vrate Rajković i Blažević treba se početi razgovarati o drugim promjenama u klubu. Nama je svejedno tko će na kojem mjestu sjediti u upravi, važno je da znamo tko što radi. Uprava sastavljena od obitelji Čapko i Šljuka nije dostatna za klub koji se natječe na ovakoj razini.

Kako komentirate izjave predsjednice Agejenko da su neke igračice treneru Vladimiru Engelamnu prijetile događanjem Armade?

- Rajković i ja smo u ponedjeljak razgovarali s Englemanom, koji je tražio da se nađe s Damirom. Engelman je rekao da podržava igračice s obzirom na situaciju, da nije očekivao da će sve skupa otići ovako daleko, te da ima svoj posao u Požegi. Ne znam je li bio upoznat sa situacijom kada je dolazio, ali oko njega se ne događa ništa bitno. A što se tiče izjava da su igračice Engelmanu prijetile Armadom, to bismo voljele izravno čuti od predsjednice. Čitamo sve izjave, čekamo da sve skupa prođe pa da u javnost izađemo sa zajedničkom izjavom.