Karlo Uljarević i Tomaž Bolčina predstavljeni, Škrljevo dovelo pojačanja za nastavak sezone

Utorak, 08. siječnja 2019. 16:24 Napisao/la  SC

Dobili smo protivnika po mjeri, ipak je Pula drugoligaš i ne bismo smjeli imati problema, kaže trener Damir Rajković uoči subotnje kup-utakmice protiv Pule

Tomaž Bolčina, Damir Rajković, Vice Sep i Karlo Uljarević
Tomaž Bolčina, Damir Rajković, Vice Sep i Karlo Uljarević

 

Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo predstavio je Karla Uljarevića i Tomaža Bolčinu, dvojicu igrača koji će pojačati momčad u nastavku sezone.

- Drago mi je da su me ovdje dobro prihvatili. Došao sam pobjeđivati u prvenstvu i Adria Cupu, te što dalje dogurati u Kupu Krešimira Ćosića. Nadam se da će drugi dio sezone biti bolji nego prvi, da ću pomoći momčadi i da će sve skupa biti dobra priča. Na određeni način došao sam zbog Barnjaka i Šarca, koje poznajem iz reprezentacije. Pozvao me trener Rajković kojega znam iz reprezentacije, kojemu vjerujem jer znam kako radi. Znam i ostale dečke, nadam se da ćemo biti dobra momčad, kazao je Uljarević koji je stigao iz Cibone gdje je igrao zadnje četiri sezone.

- Za sada mogu govoriti samo pozitivno. Čim smo počeli razgovarati stekao sam dojam da su ljudi iz Škrljeva pošteni i iskreni. Puno sam pričao s trenerom o tome što očekuje od mene, vidio sam se u takvoj ulozi. Nadam se da sve biti kako treba, dat ću sve od sebe da na kraju svi budemo zadovoljni. Rano sam otišao od kuće, igrao sam za Helios, Krku, Tajfun pa opet u Heliosu. Uvjek sam bio najmlađi u momčadi, morao sam se boriti s boljim centrima, nešto sma naučio od tih igrača. Mislim da moramo ići iz utakmice u utakmicu, meni hrvatska liga nije poznata. Ako budemo igrali kako treba, mislim da ćemo ući u Ligu za prvaka, možda i više kao što je rekao trener, rekao je Bolčina, potencijalni slovenski reprezentativac.

Na konferenciji za novinare trener Damir Rajković najavio je subotnju utakmicu trećeg kruga Kupa Krešimira Ćosića, koju Škrljevčani igraju s Pulom 1981.

Pobjednik igra na završnom turniru:

- Dobili smo protivnika po mjeri, ipak je Pula drugoligaš i ne bismo smjeli imati problema. Međutim, svaka utakmica nosi svoje zamke, mi ćemo se pripremiti za tu utakmicu. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo jedan od ciljeva, mislim da je plasman u Final Eight ostvariv i da ćemo  tom utakmicom najaviti prvenstvo, rekao je Rajković.