MARIJAN KUSTIĆ Osobno nemam ništa protiv toga da ostane Liga 16

Ponedjeljak, 16. travnja 2018. 12:31 Napisao  I. V.

Čelništvo Međužupanijskog nogometnog odbora (MNO) Središte Rijeka u srijedu raspravljaju o ustroju Četvrte NL NS Rijeka

Marijan Kustić
Marijan Kustić

 U srijedu se na Rujevici sastaje čelništvo Međužupanijskog nogometnog odbora (MNO) Središte Rijeka.

Predstavnici triju županijskih saveza trebaju se očitovati oko zahtjeva devet klubova iz Primorsko-granske županije, koji traže da četvrta liga ostane u sadašnjem formatu.

- Ne znam ništa konkretno. Znam da je sastanak održan, jer me je obavijestio Ivan Peraić. U srijedu na sastanku sve ćemo dogovoriti. Osobno nemam ništa protiv toga da ostane Liga 16. Naravno da pravodobno moramo odlučiti kako će iduće sezone izgledati liga, kaže predsjednik MNO Središte Rijeka Marijan Kustić.

Treba naglasiti da svi klubovi iz PGŽ-a od početka sezone podržavaju stav da se Četvrta NL NS Rijeka ne treba smanjiti na 14 klubova, što znači da bi iz lige ispala najviše tri kluba.

Pravo na plasmane u međužupanijsku ligu stječu predstavnici triju županijskih liga među kojima klubovi iz Ličko-senjske županije za sada ne iskazuju interes.

U tom slučaju iz Četvrte NN NS Rijeka ispao bi samo jedan klub s obzirom da je Lošinj odustao od najtecanja.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.