Marina Svetić i Virginia Bajrić srebrne na prvenstvu Hrvatske u parovima

Ponedjeljak, 15. listopada 2018. 17:52 Napisao/la  SC

Treće mjesto u konkurenciji15 parova iz devet klubova osvojile su Valentina Šimac i Maja Stepančić iz Drenove

Najbolji ženski parovi Hrvatske
Najbolji ženski parovi Hrvatske

Boćarice Čavle Škole boćanja Marina Svetić i Virginia Bajrić osvojile su srebrno odličje na prvenstvu Hrvatske u parovima održanom u Svetoj Mariji na Krasu.

Svetić i Bajrić poražene su u finalu od boćarica Labina - Nives Jelovice i Tanje Grubiše 9:6.

Treće mjesto u konkurenciji15 parova iz devet klubova osvojile su Valentina Šimac i Maja Stepančić iz riječke Drenove koje su u borbi za broncu pobijedile par Komiže, Riu Vojković i Rozmariju Karuzu 13:12.

Na peto i šesto mjesto plasirala su se još dva para Čavle Škole boćanja, pete su Nikol Marelja i Carrolina Bajrić, a šeste Dora Fućak i Roberta Petrović.

Samo natjecanje je zapocelo sa svečanim predstavljanjem učesnika prvenstva u dvorani u Svetoj Mariji na Krasu. Nakon što su sve ekipe predstavljene i kad su intonirane himne Republike Hrvatske i Istarske županije, u ime domaćina Boćarskog središta Umag, pozdravnu riječ imao je Nino Belušić, počasni predsjednik središta.

Medalje za četiri prvoplasirana para i pokale za pobjednički par uručili su tajnica Sportske zajednice Grada Umaga, Lea Lozancic i Nereo Fable, član Izvršnog odbora Istarskog boćarskog saveza.