Zoran Peruško demonstrativno prekinuo trening i zatražio razgovor s čelnicima Novigrada

Nedjelja, 10. veljače 2019. 10:19 Napisao  I. V.

Ovim činom  želio sam potaknuti klupske čelnike da se trgnu! Nešto se kvalitetno mora dogoditi, sa mnom ili bez mene, kaže Peruško

Zoran Peruško
Zoran Peruško

Zoran Peruško prekinuo je u petak trening nogometaša Novigrada i otišao, trener je demonstrativnim potezom odlučio prelomiti nezavidnu situaciju:

- Ovako dalje ne mogu! Dogovorio sam se s čelnicima kluba Čakarunom i Hodakom da se čujemo, do sada se nismo čuli, kaže Peruško.

Poznato je da Novigrad duže razdoblje nije u zavidnoj situacij, posljednjeplasirani trećeligaš izgubio (0:1) je prošli tjedan utakmicu od županijskog ligaša Moele:

- Ne možemo igrati treću ligu s ovim kadrom! Radim sa sedmoricom igrača i skupinom mladih igrača među kojima ima kadeta. Iz razdoblja u kojemu smo ionako bili loši otišlo nam je sedam igrača, a da nam nitko nije došao, naglašava Peruško.

Budući da zadnji klub obavezno ispada u ligu niže, Novigrad bi iduće sezone mogao igrati četvrtu ligu:

- Ako budemo zadnji, ne možemo iduće sezone igrati novu treći ligu! Mi smo bez petorice, šestorice kvalitetnih igrača u velikim problemima u nastavku sezone. Razgovara se s nekoliko igrača, do sada ni jedan nije došao. U ovom razdoblju mogu doći samo slobodni igrači, nema velikog izbora, a vremena je sve manje. Kada smo počeli pripreme, očekivao sam da ćemo ekipirati za nekoliko tjedana. Ovim činom u petak želio sam potaknuti klupske čelnike da se trgnu! Nešto se kvalitetno mora dogoditi, sa mnom ili bez mene, zaključuje Peruško.