×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Starčević: S Vrapčem pristup loš, protiv Opatije želim iskupljenje

Ponedjeljak, 19. ožujka 2012. 14:47 Napisao/la 

Trener Crikvenice, Dalibor Starčević, teško je primio poraz od Vrapča (0:3) na domaćem terenu. Ne zbog toga što su gosti kvalitativno "viši razred", nego zato što njegova momčad nije poštovala dogovoreno

Dalibor Starčević
Dalibor Starčević Foto: Lario Tus

Javio se umornim glasom. U kojem se jasno moglo pročitati i primjese ljutnje. I na klasično pitanje "dobar dan, kako je", Dalibor Starčević, trener Crikvenice, ponudio je zabrinjavajući odgovor:

- Nikako! Baš nikako!

Da nije i vas napala gripa, viroza...?

- Nije. Mene je "napao" subotnji poraz od Vrapča, ne mogu vam opisati koliko sam razočaran i ljut.

Zbog čega konkretno?

- Zbog toga što smo gostima sami omogućili da nas "pometu" s terena. Ništa nismo napravili da spriječimo poraz. Podbacili smo, u pristupu, odnosu, pogotovo se to odnosi na najiskusnije... Ne, nema smisla da govorim o imenima, to ćemo riješiti u svlačionici.

Što se, dakle, dogodilo protiv Vrapča?

- Znali smo da su kvalitetniji, da nam za pobjedu treba pravi pristup, trka, agresija... Ne, ne mislim na "tučnjavu", jer takav tip nogometa ne preferiram, ali da kod kuće odigramo mlako, bez duela, bez da uđemo muški, to mi jednostavno nije jasno. Glave? A ne znam, možda, iako sam bio uvjeren da smo taj dio riješili. Da se razumijemo, Vrapče je kvalitetnije, to sam, uostalom, rekao u najavi. Ali, konačan rezultat je "varka", mogli smo mi daleko bolje proći, da smo bili pravi. A nismo. I to je jedina istina.

Opatija kao prigoda za iskupljenje?

- Apsolutno! I dobro je da se utakmica igra u utorak, da sad ne "plivamo" do iduće subote u vodama poraza od Vrapča. Sad možemo pokazati jesmo li ili nismo. Ako jesmo, onda ćemo u Opatiji dobiti. Ako nismo, onda će biti svega, jer ćemo već u ranoj fazi proljeća sasvim kompromitirati šanse za ostanak u trećeligaškom društvu.

3. HNL - Zapad

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Rudar 6 9
2 Opatija 5 7
3 Grobničan 4 7
4 Krk 3 7
5 Vinodol 1 4
6 Jadran-Poreč 0 4
7 Rovinj -1 4
8 Crikvenica -1 3
9 Nehaj -3 1
10 Pazinka-Pazin -3 1
11 Uljanik -5 1
12 Novigrad -6 1