Rudar i Specijalna bolnica za ortopediju Dr. Nemec potpisali ugovor o suradnji

Srijeda, 11. listopada 2017. 10:35 Napisao/la  SC
Boris Nemec i Remzo Zalihić
Boris Nemec i Remzo Zalihić


Predsjednik Rudara Remzo Zalihić i prof. dr. Boris Nemec, predstojnik Specijalne bolnice za ortopediju Dr. Nemec iz Matulja potpisali ugovor o poslovnoj suradnji.

- Čast nam je da smo uspostavili suradnju s toliko priznatim stručnjakom i bolnicom koja je postala sinonim za kvalitetu. Vjerujem da smo ovime pokazali put i mnogim drugim istarskim sportašima i klubovima, jer su cijene u bolnici našeg partnera izrazito prihvatljive za današnje ekonomsko stanje, a zdravlje treba stavljati na prvo mjesto. Iako se nadamo da ćemo imati što manje operativnih zahvata, lijepo je znati da je našim nogometašima omogućeno brzo i stručno obavljanje istih. Nama je ovo i s financijske strane racionalno, jer je puno bolje igrača oporaviti u 20 dana, nego čekati njegov oporavak od nekoliko mjeseci ili posezati za pojačanjima koji će ga zamijeniti, kazao je Zalihić.

- Drago mi je da smo ovdje i mislim da je ovo vrlo dobra ideja za obje strane. Znam da je igračima vrlo bitno da se što prije vrate na sportsko polje, a i normalno klubu, te vjerujem da će ova suradnja biti duga i plodonosna. Osim mene, u našoj bolnici radi još nekoliko priznatih stručnjaka pa vjerujem da nogometaši Rudara ne trebaju brinuti hoće li doći u dobre ruke, kazao je Boris Nemec, ugledni ortoped koji počevši od brončane generacije iz Francuske do danas skrbi o zdravlju hrvatskih reprezentativaca.