DRAGAN ŠTULIĆ

Što se tiče infrastrukture, mislim da je Kraljevica u prednosti

Četvrtak, 14. ožujka 2019. 12:19 Napisao  I. V.

Ne znam kako Matulji i OŠK funkcioniraju, naša uprava stoji iz nas

Dragan Štulić
Dragan Štulić

OŠK, Kraljevica i Matulji pobjedama su počeli drugi dio sezone u Prvoj ŽNL, sva tri kluba najavili su plasman u četvrtu ligu.

- Nastavak sezone će svakako biti zanimljiv! Igrali smo prvo kolo protiv Turbine, koja je zadnja, ali se na terenu to nije toliko vidjelo koliko pokazuje ljestvica. Liga je toliko izjednačena da smo mogli izgubiti od Turbine da smo samo malo slabije ušli u utakmicu. Bit će tu svašta, ne pamtim ovako izjednačenu ligu. Sada nam dolazi Pomorac 1921, pa idemo u Mune gdje igramo protiv Matulja... Ne bi me čudilo da u ovoj ligi zadnji pobjedi prvoga! Idemo utakmicu po utakmicu, sigurno će biti lošijih utakmica, ali dat ćemo sve što možemo, pa ćemo vidjeti hoće li to biti dovoljno za plasman u višu ligu, kaže trener Kraljevice Dragan Štulić.

OŠK je promijenio trenera, Mune su promijenile ime u Matulji, što se u Kraljevici promijenilo?

- Došli su nam novi igrači, baš su protiv Turbine dvojica novih igrača, Stanišić i Šupraha, zabili sva četiri gola. Obojica su domaći igrali, jedan se vratio iz Borca, drugi iz Lokomotive. Došao je Pičuljan iz Raba, došao je Zuliani, koji je igrao u Gerovu. Pičuljan i Zuliani su se ozlijedili prije utakmice protiv Turbine, pa nisu bili u kadru. Sada smo dobili širinu prema naprijed, imam više izbora nego što sam imao u prvom dijelu sezone.

Za razliku od OŠK-a i Matulja, Kraljevica plasman u četvrtu ligu priželjkuje nekoliko zadnjih sezona?

- Što se tiče infrastrukture, mislim da smo tu u prednosti pred drugima. Ne znam kako Matulji i OŠK funkcioniraju, naša uprava stoji iz nas, rekli su da žele u ligu više pa vjerujem da su sve posložili. Bojim se samo da se opet ne dogodi da na kraju sezone nitko ne želi otići naprijed, da prvak nekoliko kola prije kraja kaže da ne želi igrati višu ligu. Nije mi jasno da se cijelu sezonu boriš za nešto, ulažeš novce i onda na kraju kažeš neću ići naprijed. Čemu trošenje novca!?