DRAGAN ŠTULIĆ Ne predajemo se, u proljetnom dijelu želimo proći prvi kroz cilj

Subota, 08. prosinca 2018. 16:07 Napisao/la  V. P.

Meni je drago da mogu reći da je Uprava ambiciozna kao i ja te da razmišljaju o višem rangu. Potvrdu o njihovim željama dobit ćemo vrlo brzo, kaže trener Kraljevice

Dragan Štulić
Dragan Štulić

Nogometaši županijskog prvoligaša Kraljevice jesenski su dio sezone okončali na drugom mjestu s bodom manje od prvaka OŠK Omišlja.

Kraljevičani su mogli osvojiti jesenski naslov da nisu u posljednjem kolu doživjeli težak poraz od Rikarda Benčića.

- Žal ostaje za prvim mjestom, jer smo sve imali u našim rukama. Nadam se da ćemo u drugom dijelu ipak uspjeti ostvariti naš cilj, a to je osvojiti prvo mjesto, poručio je trener Kraljevice Dragan Štulić.

Kraljevica je već počela djelovati u tom smjeru kako bi proljeće dočekala što spremnija.

- Malo ćemo se pojačati, jer smo defeicitarni na nekim pozicijama. Već smo krenuli  razgovarati i ja se nadam da će oni završiti dobro za nas. Ja bih bio zadovoljan s tri igrača, mislim da će nam to biti dovoljno za nastavak, dodaje Štulić.

Kraljevica je ambiciozna sredina i činjenica je da ima želje za ulaskom u viši rang.

- Postoje drugi ljudi koji o tome razmišljaju. Na nama je da ostvarimo cilj koji je Uprava stavila pred mene i igrače, a to je osvajanje prvog mjesta. Meni je drago da mogu reći da je Uprava ambiciozna kao i ja te da razmišljaju o višem rangu. Potvrdu o njihovim željama dobit ćemo vrlo brzo, jer ako dovedu pojačanja znači da žele ići naprijed. Nakon toga mi na terenu u proljetnom dijelu moramo to ostvariti, kaže trener Kraljevice.

OŠK Omišalj je postao jesenski prvak i sigurno neće u proljetnom dijelu olako prepustiti čelnu poziciju Kraljevici.

- Još jednom bih čestitao treneru i ekipi OŠK-a na osvajanju jesenskog naslova. Znamo da neće biti lako, ali ne predajemo se, želimo proći prvi kroz cilj. Ne treba zanemariti ni Mune, ni Rječinu jer sigurno i oni imaju ambicije, no za  plasman u viši rang trebaju i uvjeti. Svi žele pobijediti prvoga, treba znati živjeti s prvim mjestom i u svakoj utakmici ići sa sto posto. Mi smo protiv OŠK-a, Drage igrali sa 110 posto, onda dođe utakmica protiv Rikarda Benčića u kojoj mislimo da ćemo lako do pobjede, a oni daju maksimum i pobjede. No, podvukli smo crtu, vidjeli smo gdje smo griješili i to ćemo za proljeće ispraviti, zaključio je trener Kraljevice.