ANDREJ ŽIVKOVIĆ Nastojat ćemo zadržati prvo mjesto i osvojiti naslov, ali neće biti lako

Nedjelja, 03. veljače 2019. 14:16 Napisao/la  V. P.

Na nama je da ostvarimo najbolji rezultat koji možemo, a kasnije ćemo vidjet što će biti. Puno je toga potrebno riješiti kada je u pitanju infrastruktura, kaže trener momčadi OŠK-a

Andrej Živković (OŠK Omišalj)
Andrej Živković (OŠK Omišalj) Foto: Sandro Donda

Nogometaši vodećeg županijskog prvoligaša OŠK Omišlja još uvijek nisu počeli pripreme.

Plan je bio pripreme početi prošlog petka, no zbog lošeg vremena početak je zakazan za utorak.

- Bit će dovoljno vremena da se spremimo za proljeće. Nadam se da će nas i vrijeme poslužiti kada krenemo. Mogu reći da nikakvih promjena nema, cijela momčad koja je odradila jesenski dio prvenstva ostala je na okupu. Priključit će nam se još dvojica, trojica igrača iz regije, ali sve ostaje isto, kaže trener omišljanske momčadi Andrej Živković.

Živković je svjestan da će proljeće biti puno žešće od jeseni.

- Nastojat ćemo zadržati prvo mjesto i osvojiti naslov. Neće biti lako, daleko od toga. Ima puno utakmica i puno dobrih ekipa, zasigurno će se neke ekipe pojačati za proljeće, dodaje Živković.

Što se eventualnog plasmana u viši rang tiče, trener OŠK-a se time ne zamara jer je to posao Uprave kluba.

- Na nama je da ostvarimo najbolji rezultat koji možemo, a kasnije ćemo vidjet što će biti. Ako se može, bilo bi dobro da odemo u viši rang, no puno je toga potrebno riješiti kada je u pitanju infrastruktura. Nisu to mali zahvati na stadionu, dosta je toga potrebno. No, predsjednik i Uprava znaju sve o tome. Mi ćemo se potruditi da napravimo svoj dio posla, pa kako bilo, zaključio je Andrej Živković.