Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.Pomorac 1921 prvu službenu utakmicu igra u Kupu, Kristijan Bura i Antonio Petrović novi igrači

Autor Subota, 12 kolovoza 2017 10:49

U petak je bio zadnji dan prijave igrača Pomorca za kup-utakmicu protiv OŠK-a, koja se 20. kolovoza igra u Žuknici

Kristijan Bura stigao iz Rječine
Kristijan Bura stigao iz Rječine


Momčad Pomorca 1921 prvu natjecateljsku utakmicu igra 20. kolovoza protiv OŠK-a, utakmicom pretkola županijskog Kupa u Žuknicu se vraća seniorski nogomet nakon dvije godine stanke.

U petak je bio zadnji dan prijave igrača za utakmicu protiv OŠK-a.

Na adresu županijskog saveza iz Žuknice su poslani zahtjevi za regitracijom većeg broja igrača, koji će iduće sezone igrati u drugoj županijskoj ligi iako prema kvaliteti vrijede puno više od zadnje lige.

Nova imena na popisu trenera Dragana Štulića i Vladimira Jerića su Kristijan Bura i Antonio Petrović, obojica će steći pravo nastupa protiv OŠK-a.

Bura je došao iz Rječine, a Petrović iz Cresa. Petrović je prošao školu nogometa u Žuknici, igrao je za mlađe uzraste Rijeke.

U petak su između ostalih registrirani Martin Dorčić i Matej Tonković (obojica Naprijed), Lovro Benić (Orijent 1919), Dominik Šestan i Dominik Veljačić (obojica Rječina), Vid Arbanas (Kraljevica), Marko Karlovčan (Borac)...

Protiv OŠK-a neće igrati Kristijan Firkelj, koji je došao iz Crikvenice dok Antun Dunković još uvijek nije riješio status.

Dunković redovito trenira u Žuknici, sve je dogovorio s klubom za kojega je svojedobno igrao u prvoj ligi, ali čeka ishod dogovora s Vinodolom za koji je igrao prošle sezone.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr