Pripremna utakmica: Osijek napunio mrežu Lošinja, vratari Osijeka primili 13 pogodaka

Subota, 12. siječnja 2019. 19:42 Napisao/la  SC
Zajednička fotografija sa Čikata
Zajednička fotografija sa Čikata Foto: Facebook

 

Osijek je napunio mrežu Lošinja u pripremnoj utakmici odigranoj na Čikatu, osječki prvoligaš postigao je 13 pogodaka protiv domaćeg županijskog drugoligaša.

U prvom poluvremenu Osijek je postigao četiri pogotka, dvostruki strijelac bio je Lopa, a po jednom su mrežu domaćina pogađali Janža, čiji je gol ujedno bio i najljepši te Dugandžić.

Za Osijek je prvo poluvrijeme branio 17-godišnji Milković, vratar Lošinja, dok je vratar Osijeka Malenica branio za Lošinj.

U nastavku je Špoljarić pet puta natjerao na kapitulaciju Ivušića i Antolovića, koji su u drugom poluvremenu čuvali mrežu domaćina.

Dvaput je precizan bio Henty i to odmah u uvodnim minutama drugog dijela susreta, dok su po jedan pogodak zabili Ćavar i Marić.

Sudio je tehnički direktor Osijeka Hrvoje Barišić, a utakmicu je pratilo oko 250 gledatelja.

Osijek je okončao sedmodnevne pripreme na Malom Lošinju, u nedjelju kreće prema Rovinju.

OSIJEK: Milković, Škorić, Radeljić, Šutalo, Janža, Kamenar, Lopa, Bočkaj, Boban, Dugandžić i Špoljarić. Drugo poluvrijeme: Milković, Bagadur, Lončar, Grgić, Marin, Pušić, Ćavar, Pilj, Marić, Henty i Špoljarić.

LOŠINJ: Malenica, Nikolić, Ćepulo, Belušanec, Baljak, T. Mrvac, A. Mrvac, I. Krajina, Spanjol, Margeta, Babić. Još su igrali: Santini, Ivušić, Antolović, Bujačić, Malović, Uzelac, Tarabocchia, Kalanj, V. Antoninić, Kajkara, Baričević, D. Krajina.