NOVA OPREMA U NOVOJ SEZONI

Hrvatski dragovoljac u novim dresovima jedinstvenim po dizajnu

Utorak, 06. ožujka 2018. 17:04 Napisao/la  SC

Predstavljanje izazvalo veliku navalu kupaca

Hrvatski dragovoljac u novim dresovima jedinstvenim po dizajnu

 

Hrvatski dragovoljac predstavio je nove dresove, koji su po dizajnu postali jedinstveni.

Tim povodom drugoligaški klub iz Sigeta objavio je sljedeće priopćenje:

Nogometni klub Hrvatski dragovoljac za nadolazeću novu natjecateljsku sezonu najavljuje i novu športsku opremu, koja će svojim izgledom promicati domoljubne i športske hrvatske vrijednosti za koje su živote položili najbolji hrvatski sinovi i kćeri u Domovinskom ratu.

Cijeneći nacionalne vrijednosti, naši će igrači na svojim grudima ponosno pronositi hrvatska obilježja na športskim terenima diljem Republike Hrvatske, a mladi će nogometaši Škole nogometa NK Hrvatski Dragovoljac odrastati i sticati športsku edukaciju na pozitivnim vrijednostima domoljubnog zajedništva.

Najava i predstavljanje novoga dresa našega kluba s hrvatskim domoljubnim obilježjima u samo je nekoliko sati izazvao neočekivano veliki i nevjerojatan interes u cijeloj Domovini i inozemstvu.

Stoga Vas želimo izvijestiti kako će te od 15. ožujka 2018. godine dresove našega kluba po cijeni od 300,00 kuna moći izravno naručiti u Upravi NK Hrvatski Dragovoljac (Aleja pomoraca 25, Novi Zagreb) te putem naše e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.