Sanjin Grbac službeno predstavljen, Rudar još uvijek bez trenera

Petak, 04. siječnja 2019. 19:24 Napisao/la  SC
Sanjin Grbac potpisao za Rudar
Sanjin Grbac potpisao za Rudar

 

Sanjin Grbac u petak je službeno postao igrač Rudara.

Grbac je provjereno pojačanje labinskoj momčadi koju u nastavku sezone očekuje borba za pozicije na ljestvici koje iduće sezone jamče plasman u novu mežupanijsku treću ligu.

Prema neslužbenim informacijama nova treća liga trebala bi brojati 10 klubova, što znači da bi pravo na plasman u treću ligu ostvarilo pet ili šest prvoplasiranih klubova četvrte lige.

Jasno, ako budu imali uvjete.

A Rudar još uvijek nema trenera.

Nakon što je smijenjen Dragan Načinović, trener mlađih uzrasnih kategorija Dario Milevoj odbio je ponudu da preuzme seniorsku momčad:

- Slučaj Milevoj ne želim komentirati, jer je on svojim postupkom dao najbolji komentar. Kad je u pitanju Načinović nije sporno njegovo trenersko znanje, koje će kad-tad doći do punog izražaja, posebno ako iz svega izvuče neke pouke, prije svega da tvrdoglavost i principijelnost razdvaja jako tanka crta. O novom treneru sve će se znati nakon sastanka Odbora za hitnost u srijedu, ne želim samostalno donositi odluke, ali ću pripremiti više usuglašenih prijedloga s team-managerom Josipovićem, kaže predsjednik Remzo Zalihić.

Budući da nema trenera, plan zimskih priprema usuglašen je s igračima, kasnije će biti redefiniran s novim trenerom.

Dogovorene su pripremne utakmice: 2. veljače - juniori Rijeke, 8. veljače - Halubjan, 9. veljače - Vinodol, 13. veljače - Opatija, 16. veljače - Krk, 23. veljače - Borac iz Bakra.

Sve će utakmice Rudar igrati u gostima.

4. HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Borac 0 0
2 Buje 0 0
3 Cres 0 0
4 Gospić 0 0
5 Kraljevica 0 0
6 Medulin 0 0
7 Mladost 0 0
8 NK Lokomotiva 0 0
9 Naprijed 0 0
10 Otočac 0 0
11 OŠK Omišalj 0 0
12 Vihor 0 0