NK VINODOL, REAGIRANJE

Zalihić bez skrupula proziva gospodu Butkovića i Šukera

Srijeda, 08. svibnja 2019. 23:25 Napisao/la  SC

NK Vinodol više ne želi sa Zalihićem ulaziti u daljnje polemike

Zalihić bez skrupula proziva gospodu Butkovića i Šukera

 

Nogometni klub Vinodol reagirao je na izjave predsjednika Rudara Remza Zalihića.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tragom objave na portalu Sportcom od dana 8. svibnja, a vezano za razgovor voden s predsjednikom NK „Rudar” Labin, gospodinom Remzom Zalihićem, prisiljeni smo u ime svih članova NK „Vinodol” reagirati na neke ishitrene, neutemeljene i očito zlonamjerne izjave dotičnog gospodina.

Gospodin Zalihić u tekstu, iz nama neznanih razloga, spominje samo i izričito NK „Vinodol", uz navod da je naš klub već siguran trećeligaš, ali ne zahvaljujući rezultatima momčadi i trenutno drugom mjestu na tablici IV. NL NS Rijeka, već zahvaljujući „guranju” od strane ministra u Vladi RH, gospodina Olega Butkovića i predsjednika HNS-a, gospodina Davora Šukera.

Pritom se cijenjeni gospodin poziva na neimenovani izvor, očito blizak našem klubu, koji je baš njemu i nikome drugome to došapnuo.

Gospodin Zalihić u svojim istupima već duže vrijeme ponavlja tezu da je klub kojemu je on na čelu, odavno osigurao plasman u III. HNL - Zapad, jer navodno taj klub ima sve uvjete iz kriterija HNS-a, uključivo i pomoćni teren, čime je njihov plasman na prvenstvenoj ljestvici posve nebitan (polusezona 12. mjesto, a trenutno 10. mjesto s malim šansama za bitnije popravljanje plasmana).

Gospodin Zalihić svojim istupima čini sve da „progura” svoju momčad u III. HNL - Zapad, što mu i ne zamjeramo, ali mu zamjeramo da se pritom ne suzdržava od jeftinih objeda, neargumentiranih izjava, izrečenih bez osjećaja stida i lišenih svih moralnih i etičkih vrijednosti.

Pritom bez ikakvih skrupula u cijelu priču uključuje i cijenjenu gospodu Butkovića i Šukera, kao suučesnike „velike zavjere” koja je na pomolu.

Svojim izjavama gospodin Zalihić svjesno ili nesvjesno blati i sve članove našeg kluba, počevši od njegovog vodstva, stručnog stožera, igrača pa do zadnjeg navijača.

Na njegovu sreću ili nesreću, vodstvo NK „Vinodol” više ne želi s njim ulaziti u daljnje polemike, jer on to, očito ni kao osoba, a još manje kao športski djelatnik, ne zaslužuje.

Ovina putem želimo stručnom stožeru, igračima i navijačima NK „Rudar” puno uspjeha u nastavku sezone, a gospodina Zalihića još jednom pozivamo da ubuduće u svojim istupima ne omalovažava i ne vrijeđa niti jedan športski kolektiv, niti jednog športskog djelatnika, već da se pozabavi isključivo i samo sobom, stoji u priopćenju NK-a Vinodol koje potpisuje predsjednik Neven Pavelić.

4. HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Borac 0 0
2 Buje 0 0
3 Cres 0 0
4 Gospić 0 0
5 Kraljevica 0 0
6 Medulin 0 0
7 Mladost 0 0
8 NK Lokomotiva 0 0
9 Naprijed 0 0
10 Otočac 0 0
11 OŠK Omišalj 0 0
12 Vihor 0 0