Petak, 18. kolovoza 2017.

NK LOKOMOTIVA, PRIOPĆENJE

Osuđujemo neprimjerenu reakciju igrača

Autor SC Subota, 22 travnja 2017 20:53

Ivan Fumić, predsjednik Lokomotive

NK Lokomotiva poslao je priopćenje nakon teškog incidenta na utakmici protiv Cresa.

Dvojica igrača Lokomotive, Bojan Popović i Dino Alinčić, fizički su napali glavnog suca i prvog pomoćnika.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Povodom incidenata koji su bili dio prvenstvene utakmice u subotu između NK Cres i NK Lokomotive Rijeka, izlazimo s priopćenjem za javnost.

Ovim putem ne želimo opravdavati ili tražiti razloge za krajnje neprimjerene reakcije naših igrača te u svakom smislu osuđujemo bilo kakva ponašanja, djelovanja ili reakcije suprotne od onih za koje se naš Klub zalaže, čija je politika i filozofija potpuno suprotna onome što se dogodilo na prvenstvenoj utakmici na Cresu.

Neovisno o kaznama HNS-a, Klub će kazniti sve one koji su svojim ponašanjem doprinijeli kaljanju njegovog imena i svih onih koji u njemu rade i djeluju.

Međutim, kao što Klub osuđuje bilo kakvu neprimjerenu reakciju svojih igrača, jednako tako oštro osuđuje i akumulirane provokacije, vrijeđanje, omalovažavanje, nedopustive izjave i općenito krajnju neprofesionalnost od strane službenih osoba HNS-a, koje su se protezale kroz nekoliko kola usmjerene prema igračima NK Lokomotiva Rijeka te se nadamo odgovarajućim kaznama za spomenute.

Također želimo istaknuti kako svi naši igrači, kao i sam Klub, uvijek djeluju u duhu fair playa, dajući svoj maksimum te isto uvijek očekuje od suprotnih ekipa, kao i od ostalih organizacija, udruga i službenih osoba HNS-a.

Vjerujemo da bez obzira na poziciju na ljestvici, imamo pravo pobijediti bilo kojeg protivnika na travnjaku ako igrom to zaslužimo, bez obzira gdje se utakmica održava.

Na kraju želimo iskoristiti ovu priliku i pozvati svih da se zajedno potrudimo kako bi nam nogometna atmosfera bila ugodna i pozitivna, a da poštenjem, pravednošću i jednakošću dođemo do rezultata i uspjeha, stoji u priopćenju.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

4. HNL zapad

1. Pazinka 30 50 65