NEHAJEV SVAST Vjerojatno ostajem trener ako se bude igrala treća liga

Subota, 08. lipnja 2019. 13:41 Napisao  I. V.

Čelništvo Nehaja očito se predomislilo nakon što je predsjednik Željko Biondić sredinom svibnja izjavio da doprvak neće igrati treću lige jer nema uvjeta

Nehaj postao doprvak
Nehaj postao doprvak

 

Odlukom vodstva Središta Rijeka, Nehaj je dobio priliku naknadno dostaviti dokumente potrebne za ishodovanje trećeligaške licenije.

Čelništvo Nehaja očito se predomislilo nakon što je predsjednik Željko Biondić sredinom svibnja izjavio da doprvak neće igrati treću lige jer nema uvjeta.

Izgleda da ipak ima:

 - Mislim da su dostavili dokumentaciju! Ako još nisu, znam da se dokumenti skupljaju i da je u okviru upravnog odbora formiran uži tim ljudi koji se time bavi, kaže Nehajev Svast, trener Nehaja koji je ogorčeno reagirao nakon što je krajem travnja saznao da je Nehaj odustao od treće lige.

Svast je zbog sličnih razloga htio otići zimus, ostao je na klupi i osvojio drugo mjesto:

- Vidjet ćemo što se dogoditi s ligom! To će odrediti moj i statuse većine igrača! O tome sam već govorio, moje je mišljenje da bi se momčad puno lakše održala na okupu ako budemo igrali treću ligu nego ako igramo četvrtu ligu. Ako se bude igrala treća liga, treneru će sgurno biti lakše raditi. Nisam siguran kako će izgledati ako se bude igrala četvrta liga, govori Svast.

Izravno, ostajete li trener Nehaja iduće sezone?

- Vjerojatno ostajem ako se bude igrala treća liga.

4. HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Cres 10 9
2 Naprijed 7 9
3 Buje 5 7
4 Otočac 2 6
5 Medulin 1 6
6 Gospić -3 4
7 Mladost 1 3
8 Vihor -1 3
9 OŠK Omišalj -2 3
10 NK Lokomotiva -5 3
11 Kraljevica -7 0
12 Borac -8 0