Mihael Majetić: Ne bismo trebali završiti sezonu slabije plasirani od osmog mjesta

Nedjelja, 03. prosinca 2017. 20:35 Napisao/la  V. P.

Jedini gol doma zabio nam je Orijent. Ispada da smo domaćinska ekipa, ali imali smo velike prilike i vani da uzmemo bodove, kaže strateg Halubjana 

Mihael Majetić
Mihael Majetić

Nogometaši Halubjana polusezonu su završili sa 22 boda i nalaze se na osmom mjestu. Isti broj bodova imaju Cres i Vinodol, no Vinodol ima utakmicu manje.

- S obzirom kako smo se skupili u odnosu na prošlu sezonu, rezultat je dobar. Neki igrači su otišli jer su bili nezadovoljni, neki su bili ozljeđeni, neki nisu mogli zbog posla i ipak smo uspjeli sastaviti momčad. Dečki su prošli pripreme sa bivšim trenerom Sušnjem, ja sam samo preuzeo momčad od njega i nastavio dalje. Svi su bili skeptični, ali ja sam vjerovao u momčad, znao sam da se možemo dignuti jer znam kakva je liga. Dugo sam je i sam igrao. Mislim da su 22 boda pristojna zaliha za proljeće, rekao je trener Halubjana Mihael Majetić.

Halubjan je od završetka utakmice sa Otočcem na odmoru.

- Na odmoru smo sve do sredine prvog mjeseca. Vidjet ćemo kada će biti nastavak prvenstva, pa ćemo tome prilagoditi početak priprema. Momčad će doživjeti promjene, neki igrači nam se nude, neki su ozdravili, a neki se žele vratiti. Vidjet ćemo što će biti od svega toga, dodaje Majetić.

Halubjan je polusezonu završio sa pet dobrih rezultata i nizu. Tri pobjede i dva remija ubilježili su nakon visokog poraza od Naprijeda. No, primili su tek jedan gol na domaćem terenu.

- Jedini gol doma zabio nam je Orijent. Ispada da smo domaćinska ekipa, ali imali smo velike prilike i vani da uzmemo bodove. Mislim da je liga izjednačena, izuzev Grobničana i Orijenta koji malo odskaču kvalitetom. Mi smo među sedam klubova koji ih slijede i ne bi trebali završiti sezonu ispod osmog mjesta. Izuzev Lošinja koji je još davno odustao od ove lige, ostali su podjednaki. Odlučuje voljni momenat u trenutku kada se igra utakmica, zaključio je Mihael Majetić.

4. HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Grobničan 14 22
2 Nehaj 14 19
3 Pazinka-Pazin 13 19
4 Borac 5 17
5 Mladost 5 16
6 Rovinj 4 15
7 Vinodol 1 15
8 Otočac -2 14
9 Buje 3 11
10 Crikvenica -4 11
11 Rudar -5 10
12 Uljanik -2 7
13 Cres -10 7
14 Naprijed -7 6
15 Vihor -13 6
16 Halubjan -16 1