VIP GOSTI Australska košarkaška reprezentacija stigla na pripreme u Novalju

Četvrtak, 23. srpnja 2015. 13:12 Napisao/la  SC

Predvođeni dvojicom NBA-igrača, Andrewom Bogutom i Matthewom Dellavedovom, srdačno su se pozdravili s osobljem hotela prije nego što su se  odlučili rashladiti u moru

Ugledni gosti iz Australije
Ugledni gosti iz Australije

Hotel Luna u Novalji ugostio je košarkašku reprezentaciju Australije. Popularni Australian Boomersi u Novalju su stigli dobro raspoloženi, predvođeni dvojicom NBA-igrača, Andrewom Bogutom i Matthewom Dellavedovim, srdačno su se pozdravili s osobljem hotela prije nego što su se se odlučili rashladiti u moru. Dobrodošlicu im je poželio i gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo.

Australska reprezentacija trenirat će u novaljskoj sportskoj dvorani uoči pripremnih utakmica za Fiba Oceania Championship s reprezentacijama Litve i Slovenije.

Direktorica marketinga i prodaje Luna hotela, Hedde Martine Šole, otkrila je da su za dolazak ekskluzivnih gostiju bili itekako spremni. Pri tome je važna sinergija s gradom, jer je za prihvat ovako ekskluzivnih sportaša potreban zajednički pristup, a sve skupa pridonosi turističkoj promociji Novalje.

Zahvalnost na gostoprimstvu iskazao je menadžer reprezentacije Jonathan Grady, koji je siguran da je Novalja pravo mjesto za kvalitetne pripreme njegove reprezentacije za olimpijske kvalifikacije.

U subotu, 25. srpnja, s početkom u 11 sati bit će održan Dan otvorenih vrata gdje će se susresti i košarku zaigrati australski šampioni i pedesetak djece iz Novalje.