RIJEČANKA MEĐU NAJBOLJIMA

Martina Tomić na slovenskom All Starsu 2017

Utorak, 10. siječnja 2017. 10:08 Napisao/la  SC

Čast mi je bila sudjelovati na  takvom događaju, kaže košarkašica Janine iz Rogaške Slatine

Martina Tomić igrala za selekciju Istoka
Martina Tomić igrala za selekciju Istoka


Martina Tomić stekla je privilegiju igrati na All Starsu 2017, riječka košarkašica igrala je za selekciju Istoka na cijelodnevnoj smotri ženske košarke u Mariboru.

U dvorani Tabor igrale su najbolje košarkašice u svim mlađim uzrastima, odigrala se revijalna utakmica VIP momčadi, vrhunac dana bila je utakmica najboljih košarkašica slovenskog prvenstva.

Selekcija Istoka  pobijedila je selekciju Zapada rezultatom 77:74.

Za Istok su igrale košarkašice Athlete Celje, Maribora, Konjica i Janine, za Zapad košarkašice  Triglava, Ilirije, Ježice, Grosupljega i Domžala.

 Slonjšak (16), Evans (14), obje iz Athlete Celja i Tomić (13) postigle su najviše poena za Istok, a Mićunović i Klavžar (14), obje Ilirija i Molnar (12 ) iz Domžala za Zapad.

- Utakmica je protekla u odličnoj zabavi, druženju i dobroj igri. Organizacija je bila na vrhunskom nivou, jedno lijepo iskustvo, čast mi je bila sudjelovati na  takvom događaju, kaže Martina Tomić.

Riječka košarkašica od početka ove igra vrlo dobro za Janinu iz Rogaške Slatine. U zadnjoj utakmici prošle godine Tomićka je u porazu (61:62) protiv favoriziranog Maribora ubacila čak 33 poena.

Nije pomoglo ekipi, ali jest Martini koja je potvrdila sjajnu formu i kao drugi strijelac lige dobila poziv za All Stars utakmicu.

Prvenstvo se nastavlja u srijedu, Janina gostuje kod lidera u Celju.