Božić na hakli: Košarkaši skupili tonu hrane i ostalih potrepština za Socijalnu samoposlugu

Četvrtak, 25. prosinca 2014. 12:03 Napisao/la  SC

Na već tradicionalnom Božiću na hakli okupilo se više od 350 djevojčica i dječaka podijeljenih u 118 ekipa.

Mravinjak u Kostreni
Mravinjak u Kostreni

U organizaciji košarkaških klubova Kostrena, FSV i Viškovo, ali i uz pomoć velikog broja košarkaških klubova sa područja Primorsko-goranske županije, u utorak se Sportska dvorana Kostrena pretvorila u humanitarni košarkaški mravinjak. Na već tradicionalnom Božiću na hakli okupilo se više od 350 djevojčica i dječaka podijeljenih u 118 ekipa.

Manifestaciju je službeno otvorila Mirela Marunić, načelnica Općine Kostrena koja je ove godine ugostila najveći hakl turnir u regiji. Svakako vrijedi istaknuti i to da je tijekom košarkaškog dana u Kostreni sakupljeno oko tonu hrane, higijenskih potrepština i slatkiša za potrebe korisnika Socijalne samoposluge.

Na turniru su nastupale momčadi raznih uzrasta iz skoro svih košarkaških klubova PGŽ, a osim domaćih ekipa na „Božiću na hakli“ sudjelovalo je i desetak ekipa iz Zagreba.

Ovim putem zahvaljujemo  Općini Kostrena, Turističkoj zajednici Općine Kostrena te svim pekarama, pizzeriama i dobrim  ljudima koji su pomogli u realizaciji četvrtog izdanja Božića na hakli.

Pobjednici po kategorijama:

Djevojke

U-10: Cedevita

U-12: Remete

U-14: Muffini

U-16: PMNM

Dečki

U-10: Kvarner

U-12: Cres

U-14: Krnjevska Brigada

U-16: Glavonja i družina

U-18: Poglavice