PROMJENA U ŠKRLJEVU

Aramis Naglić umjesto Zorana Dragojevića

Utorak, 03. ožujka 2015. 13:29 Napisao  Patrik Mršnik

Bivši trener Kvarnera i Intera iz Bratislave dogovorio je suradnju do kraja sezone

Aramis Naglić
Aramis Naglić Foto: Sandro Donda

Spekuliralo se o tome već od nedjelje, u utorak je vijest dobila i završne konture. Zoran Dragojević nakon tri godine rada dobio je otkaz na klupi A-2 ligaša Škrljeva. Razlog tome nesumljivo leži u porazu od Stoje minule subote (72:88) u 18. kolu prvenstva. Iako je Dragojević već najavljivao pohod na pobjedu u Crikvenici u sljedećem kolu, s utorkom mu je, čini se nenadano, stiglo otpusno pismo iz Škrljeva.

Njegov je nasljednik nakon višesatnih pregovora prihvatio biti Aramis Naglić. Bivši trener Kvarnera i Intera iz Bratislave sjedit će na klupi Škrljeva do kraja sezone. Pred njim je jasan zadatak, u subotu odnijeti pobjedu iz Crikvenice kako bi se na ljestvici Škrljevčani ponovno odvojili na teško dostižne dvije pobjede viška uoči posljednja tri kola.

Situacija je takva da Škrljevo u Crikvenici ne smije izgubiti s više od 15 koševa manjka, koliko je završila utakmica na Mavrincima u prvom dijelu prvenstva kako bi u međusobnim dvobojima imalo bolji skor.

Dragojević je na klupi Škrljeva dvaput osvajao naslove A-2 prvaka na Zapadu, dvaput je bio blizu ulaska u elitno društvo kroz kvalifikacije, no treću priliku nije dočekao. Ona će pripasti Nagliću koji ima zadatak mobilizirati momčad u tjednu kada se ovogodišnje izdanje zapadne skupine A-2 lige može prelomiti.

Aramis Naglić momčad će preuzeti već večeras, prvi je njegov trening na Mavrincima zakazan za 20.30 sati.