Zoran Dragojević, trener Škrljeva: Ove sezone na zapadu bi moglo biti zanimljivije

Subota, 05. listopada 2013. 12:25 Napisao/la  Patrik Mršnik

Ove sezone priključio se Karlovac, koji je svima velika nepoznanica. Tu su Kastav i Crikvenica, uvijek neugodna gostovanja, a najveći konkurent je Stoja koja se ove sezone i dostatno pojačala, kaže Dragojević

Zoran Dragojević
Zoran Dragojević Foto: Lario Tus

 

Košarkaši Škrljeva finaliziraju pripreme uoči početka nove drugoligaške sezone. Prošla je završila slavodobitno, uz odigravanje kvalifikacijskih susreta za popunu A-1 lige protiv Križevaca. Svi se pitaju mogu li Škrljevci jednako kvalitetnom igrom ponoviti prošlosezonski uspjeh. Trener branitelja naslova Zoran Dragojević zna odgovor na to pitanje.

- Ne možemo ljudima obećati krunu, ali im možemo obećati borbu za svaku loptu u utakmici. Bit će ovo zasigurno mnogo zanimljivija sezona od progodišnje. Sada se u karavanu priključuje Karlovac, koji nam je svima velika nepoznanica. Tu su Kastav i Crikvenica, uvijek neugodna gostovanja, a najveći konkurent nama je Stoja koja se ove sezone i dostatno pojačala.

Što se igračkog kadra Škrljeva tiče,  unatoč kasnoj fazi priprema roster još uvijek nije do kraja riješen. Dragojević kaže kako postoji plan o dovođenju još dvojice igrača na bekovskim pozicijama, Redove Škrljeva napustili su Palčić, Troskot, Amančić i Salamun, povratnik u redove Kvarnera. Prinove su Jugo, Gaćeša, Breulj i Trbović. U trenažnom procesu s momčadi je i Franko Filipović, sve do pronalaženja angažmana, no trener Dragojević vjeruje kako bi taj igrač mogao također biti u kadru.

- Dosta je bilo promjena u kadru, ali tako je to ispred gotovo svake sezone. Mislim da smo spremni ponoviti prošlosezonski uspjeh, to je cilj svih nas u klubu; od uprave do igrača. Odigrali smo mnoštvo pripremnih susreta, pripremili i podigli momčad za obveze koje je očekuju, govori Dragojević.

Drugoligaška košarkaška priča počinje 19. listopada kada Škrljevci igraju u gostima kod Rovinja.