BRANIMIR PAVIĆ PORUČUJE

Mislim da smo dosta jači nego prošle sezone

Subota, 06. listopada 2012. 15:13 Napisao/la  L. Variola

Nitko nam nije otišao, dok su nam stigla čak četvorica igrača, objašnjava trener košarkaša Kastva

Branimir Pavić
Branimir Pavić Foto: Lario Tus

Do početka A-2 lige Zapad ostala su dva tjedna. Primorski A-2 ligaši ubrzano privode kraju pripreme. Među njima i kastavski košarkaški kolektiv koji u ovu sezonu ulazi s osjetno većim ambicijama.

- Nitko nam nije otišao, dok su nam stigla čak četvorica igrača. Legović koji se vratio iz Kvarnera 2010, Prostran koji se vratio iz Škrljeva, mladi i perspektivni Saftić iz Zameta, te Davorin Szilvasy iz Karlovca, koji se ovdje oženio. To sad puno drugačije izgleda i mislim da smo jači nego prošle sezone, objašnjava trener Kastavac Branimir Pavić.

Kao najveći favoriti za osvajanje naslova prvaka spominju se momčadi Škrljeva i pulske Stoje. Prema trenutačnom igračkom kadru Kastav bi se mogao upustiti u borbu za gornje pozicije.

- Želja je biti u gornjem domu. Godinu dana smo iskusniji s nekoliko pojačanja. Nemamo nikakve ambicije za Prvu ligu, ali želja je igrati što bolju košarku pa do kuda nas to odvede. Nadam se da ćemo ove sezone igrati dobru košarku i da će to navijači prepoznati, zaključuje Pavić.