Dino Palčić i Bruno Begonja pojačali redove Škrljeva koje se želi upustiti u borbu za vrh

Petak, 06. srpnja 2012. 12:23 Napisao  Luka Variola

Trenutačno najviše radimo oko financijske strukture i sponzora. Cilj je ove sezone biti korak više, možda se upustiti i u borbu za sami vrh, objašnjava predsjednik Vice Sep

Momčad Škrljeva
Momčad Škrljeva Foto: Lario Tus

Razigravač Dino Palčić i krilo Bruno Begonja novi su igrači A-2 ligaša iz Škrljeva. Jedno od najugodnijih iznenađenja prošlogodišnjeg izdanja zapadnog A-2 društva tako se osjetno pojačalo uoči nove natjecateljske sezone. Palčić (23) dolazi iz Kraljevice, dok je godinu dana mlađi Begonja prošle sezone nastupao u redovima Zameta.

- Mislim da su ova dva igrača za nas izuzetno jaka pojačanja. Riječ je o odličnim A-2 ligaškim igračima uz koje naše ovogodišnje ambicije itekako rastu. S Palčićem, koji je po meni najbolji razigravač A-2 lige, smo zatvorili tu poziciju playa. Uz to, cilj nam je sačuvati igrački kostur od prošle sezone, objašnjava Vice Sep, predsjednik Škrljeva.

U petak s početkom u 21 sat na igralištu uz Dom kulture održat će se tradicionalna Košarkaška noć. Nastupa Jole. To je druženje za sve prijatelje kluba s kojim će se staviti "točku na i" ove sezone. Nova pak donosi i nove izazove.

- Trenutačno najviše radimo oko financijske strukture i sponzora. Cilj je ove sezone biti korak više, možda se upustiti i u borbu za sami vrh, zaključit će prvi čovjek škrljevskih košarkaša.