Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Naša realizacija je bila katastrofalna! Njihova golmanica (Bešen, op.a.) imala je valjda dvadeset obrana, a mi smo opet uspjele zabiti dvadeset i šest golova, veli Prosenjak.

Primorjaši će kao prvoplasirana momčad ponoviti postupak iz prethodne dvije sezone, kada su također, jednom s riječkog te jednom sa zagrebačkog turnira odlazili u završnicu kvalifikacija s vrha. 

Nedjelja, 20. rujna 2015. 11:49

Primorje osvojilo prvo mjesto u skupini

Rezultati 3. kola: Primorje EB - ASC Duisburg 18:8, Marseille - Spartak 14:9

Subota, 19. rujna 2015. 18:12

Zamećanke u nastavku slomile otpor Sesveta

Susret 2. kola: Zamet - Sesvete Agroproteinka 26:20. Pobjeda se može pripisati dobroj igri u drugom poluvremenu

Subota, 19. rujna 2015. 15:59

Greda u nadoknadi spasila Lokomotivu

Susret 5. kola: Lokomotiva - Naprijed 1:1

Skupina F, 1. kolo: Primorje EB - CN Marseille 13:12 (5:3, 2:4, 3:2, 3:3).  Otpor Marseillea slomljen je tek u završnici susreta,      Duisburg i Spartak odigrali neodlučeno (14:14) 

Što se trke i agresije tiče, ja sam bio prezadovoljan veznom linijom gdje smo bili dominatni. Vidjelo se i u ovotjednim europskim utakmicama što zapravo donosi agresija u Europi, što znači suziti prostor protivniku, kaže Kek.

Pred nama je puno posla, a igrači će dodatno biti opterećeni reprezentativnim nastupima kroz Svjetsku ligu i Europsko prvenstvo koje se igra u siječnju, kaže Roje

Četvrtak, 17. rujna 2015. 11:28

Roko Rogić pojačao momčad Škrljeva

Bivši junior Cedevite godinu dana na Mavrincima

Što se lanjskog rezultata tiče, mi smo i više nego zadovoljni uspjehom. Podmirili smo dio dugovanja iz proteklih sezona, a usto smo bili redoviti na planu ispunjenja tekućih obveza, kaže Vedran Babić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.